Grill medister

Ingredienser

4,00 kg Svine bovkød

1,00 Kg Oksekød 12-15 %

3,00 Kg Snitter eller fed svinekød

0,07 Kg  biss Hvid

0,30 kg Thüringer stege og grill pølse

0,18 Kg salt

0,03 kg Umani Booster

1,55 kg Vand/Is

10,13 kg ialt

Fremstilling

Alt kød og fedt hakkes dagen før på en 3mm, Snitter kan hakkes på en 5 mm , hvis en grovere pølse ønskes.

Kød tilsættes HH, salt og Biss hvid tilsættes. På max hastighed tilsættes is og vand. Temperaturen skal lægge 2-5 gr. Emulsionen er færdig når vandet er optaget og farsen er sej.

Snitter/Fed svinekød tilsættes og blandes i med krydderier og umami Booster.

Farsen skal have 1-3 omgange for lige at blive slået sammen.

 

 

Varmebehandling

Pølserne stoppes i en 30732 tarm og koges ved 80 gr, til en kerne på 75 gr.

Køles af i koldt vand eller bruses.

 

Denne grillmedister er en pølse med et forholdsvis lavt vandindhold, pølsen vil derfor have svære ved at sprække på grillen.