Forside / Grill medister
4,00 kg Svine bovkød
1,00 Kg Oksekød 12-15 %
3,00 Kg Snitter eller fed svinekød
0,07 Kg biss Hvid
0,30 kg Thüringer stege og grill pølse
0,18 Kg salt
0,03 kg Umani Booster
1,55 kg Vand/Is
10,13 kg ialt
Alt kød og fedt hakkes dagen før på en 3mm, Snitter kan hakkes på en 5 mm , hvis en grovere pølse ønskes.
Kød tilsættes HH, salt og Biss hvid tilsættes. På max hastighed tilsættes is og vand. Temperaturen skal lægge 2-5 gr. Emulsionen er færdig når vandet er optaget og farsen er sej.
Snitter/Fed svinekød tilsættes og blandes i med krydderier og umami Booster.
Farsen skal have 1-3 omgange for lige at blive slået sammen.
Pølserne stoppes i en 30732 tarm og koges ved 80 gr, til en kerne på 75 gr.
Køles af i koldt vand eller bruses.
Denne grillmedister er en pølse med et forholdsvis lavt vandindhold, pølsen vil derfor have svære ved at sprække på grillen.