Forside / Mortadella Italian Style
Skær rygspækket i 1×1 cm tern og skold dem med kogende vand, indtil de er gummiagtige.
Lad dem dræne og køl grundigt til 4°C.
Hak svinekød og snitter på en 3 mm skive og køl det godt ned efter hakning.
Tilsæt kødet til HH og tilsæt salt og Chriphos B.
Tilsæt is langsomt og hold gerne tempo omkring 2°C. Når vandet er så godt som optaget tilsættes snitterne, og farsen køres fint ud. Stop ved 4°C.
Tilsæt Mortadella Combi de sidste omgange.
Ælt peber, pistacier og spæk i farsen.
Fyldes i 160 mm fiber tarm.
Tør varme i 30 min. ved 60°C
Kog i 1 time med 60% fugt ved 48°C
Kog i 1 time med 60% fugt ved 58°C
Kog i 1 time med 60% fugt ved 68°C
Kog i 1 time med 100% fugt ved 80°C indtil kernen er 75°C
Skyl 5 min. og lad produktet køle af ved stuetemperatur i 1 time og kør dem på køl derefter.
Produktion er under eget ansvar og nedkøling skal ske efter gældende lovgivning.